Baumgartl krijgt rood. © BSR Agency
NAC Breda NAC
2
EINDE
0
PSV PSV
  • 54' Goal Othman Boussaid
  • 73' Goal Ivan Ilic

Rampseizoen PSV compleet na bekerblamage tegen NAC

De lijdensweg van PSV in het seizoen 2019-2020 kent maar geen einde; donderdag verloren de Eindhovenaren in het bekertoernooi van eerstedivisionist NAC: 2-0 en eindigde de ploeg het duel met tien man na rood voor Baumgartl. En dus is het seizoen in januari al zo goed als verloren.

  1. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven
  2. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven