Ricardo Rodriguez
Volledig scherm
Ricardo Rodriguez © LAPRESSE

PSV kan nog niet voldoen aan salarisvoorstel van Ricardo Rodríguez

Het al wekenlang lopende transferdossier van Ricardo Rodríguez wacht nog steeds op een ontknoping. PSV heeft de 27-jarige linksback een voorstel gedaan dat nog niet is geaccepteerd en mogelijk duurt het nog dagen voor een definitief antwoord volgt. De Eindhovense club kan vooralsnog niet aan de salarisvoorstellen van Rodríguez voldoen. Wel kan PSV met zijn huidige club AC Milan een akkoord bereiken. 

  1. Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie
    PREMIUM

    Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie

    Het leek woensdagavond voor PSV niet onmogelijk om de laatste acht in het toernooi om de Champions League te bereiken. In financieel opzicht zou de ploeg dan Klein Duimpje zijn geweest en sportief eigenlijk ook, maar toch. Een plekkie bij de laatste acht van Europa, wie wil dat nou niet? PSV miste de boot omdat een aantal spelers niet mee kon, omdat de opstelling niet klopte en omdat er drie cruciale mannen ontbraken.
    Eindhoven
  2. De eerste PSV-kampioenstattoo staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’
    PREMIUM
    met video

    De eerste PS­V-kampioen­stat­too staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’

    Hij kijkt niet op een plaatje meer of minder op zijn lichaam, Frits Bovers. De zestiger is onder PSV-supporters zo bekend dat iedereen hem kent als ‘Kale Frits’, vroeger jarenlang een van de zwaarste jongens van de Eindhovense club. Woensdagavond liet hij de eerste kampioenstattoo van PSV voor dit seizoen op zijn been zetten. Met acht duels te gaan en tien punten voorsprong is het appeltje-eitje, denkt hij.
    Eindhoven