Home Nieuws Analisten genadeloos voor Bruma: ‘PSV verliest door hem maar eigenlijk presteert hij...

Analisten genadeloos voor Bruma: ‘PSV verliest door hem maar eigenlijk presteert hij normaal’

2629
0

De analisten van zowel Fox Sports als Studio Voetbal hebben geen goed woord over voor de Portugese aanvaller Bruma.

Zowel Kenneth Perez en Ronald de Boer als Arno Vermeulen en Pierre van Hooijdonk kraken het spel van Bruma volledig af. Ook tegen VVV liet Bruma nog niets zien wat enige meerwaarde voor PSV kan hebben. Waarom Faber Ritsu Doan passeerde was een groot vraagteken want de Japanse aanvaller heeft momenteel veel meer in zijn mars dan Bruma.

“Toen we hier kwamen, had ik het er met Ronald over: Heb jij Bruma gezien?”, begint Perez in de studio van FOX Sports. De Boer noemt de Portugese aanvaller ‘echt heel slecht’. “Hij is heel bedrijvig, af en toe zie je dingen waarvan je denkt: hé, dat ziet er aardig uit. Maar er zijn veel meer momenten waarvan je denkt…”, zegt De Boer, terwijl hij zijn hand voor zijn gezicht doet. Perez: “Het is best wel ernstig. Ik weet echt niet wat ik zie.”

Aan tafel bij Studio Voetbal waren helaas dezelfde geluiden te horen. Sterker nog, de analisten van de NOS stellen zelfs dat PSV verloren heeft door Bruma. “PSV verliest door Bruma”, aldus Van Hooijdonk na het 1-1 gelijkspel in Venlo. Hij stelt dat Bruma alles fout deed. “PSV creëert vandaag vijf open kansen en Bruma helpt ze allemaal om zeep. Ik wist zelfs niet meer of hij nu rechts- of linksbenig is.”

Arno Vermeulen beaamt dat. “Bruma is een ongelooflijke miskoop”, vindt de NOS-commentator. Bruma was dit seizoen drie keer trefzeker in dertien competitiewedstrijden. “Eigenlijk doet hij het normaal, kijk maar naar zijn cijfers bij RB Leipzig en Galatasaray. Hij is gewoon geen doelpuntenmaker, dat was hij niet in Duitsland en niet in Turkije.”


Vorig artikelEindhovens Dagblad dient van Marwijk van repliek: ‘Er zijn spelers die van Bommel nooit meer willen zien’
Volgend artikel‘Dit PSV is een toppositie onwaardig, we zijn met Faber niets opgeschoten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in