NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #79: 'Ontslag Van Bommel grootste schok van het seizoen'

Op de dag dat trainer Mark van Bommel is ontslagen bij PSV, praat Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks in een nieuwe aflevering van de NOS Voetbalpodcast. Het belangrijkste gespreksonderwerp laat zich raden.

De commentatoren denken dat niet alleen de slechte resultaten van PSV een rol hebben gespeeld bij het ontslag van Van Bommel, maar ook de persoonlijke verstandhoudingen. Frank Snoeks is ervan overtuigd dat de verhouding tussen Van Bommel en algemeen directeur Toon Gerbrands was bekoeld.

"Ik krijg sterk het gevoel dat Gerbrands heeft gewacht tot hij het mes kon zetten", voegt Jan Roelfs daaraan toe. Jeroen Elshoff noemt het de grootste schok van het seizoen.

Verder komt de zware blessure van Memphis Depay aan de orde. De spits van Olympique Lyonnais scheurde dit weekend zijn voorste kruisband en mist zo goed als zeker het EK komende zomer. Jan Roelfs en Jeroen Elshoff denken dat de kansen voor Oranje op de Europese titel nu zijn geslonken. Frank Snoeks is daar niet zo zeker van: "We gaan gewoon met elf spelen." Hij vindt dat AZ-talenten Stengs en Boadu nu een kans moeten krijgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl