Mark van Bommel en Toon Gerbrands.
Volledig scherm
Mark van Bommel en Toon Gerbrands. © BSR_AGENCY

PSV staat voor een keuze die nu zinloos lijkt, maar tegelijkertijd bijna niemand zal verbazen

Gastón Pereiro redde met een wereldgoal nog enigszins het gezicht van PSV in de verloren topper tegen Feyenoord. Of hij daarmee ook de baan van Mark van Bommel heeft gered? Misschien heeft hij met zijn treffers tegen Willem II en bij Feyenoord juist bevestigd dat de keuzes van zijn trainer niet altijd kloppen. 

  1. Waarom alles bij PSV in de soep liep in Nijmegen: herhaalt de geschiedenis zich?
    PREMIUM
    ANALYSE

    Waarom alles bij PSV in de soep liep in Nijmegen: herhaalt de geschiede­nis zich?

    Het zat er een beetje aan te komen na de winterstop, een nederlaag van PSV. De koploper in de eredivisie is al een tijdje niet meer zo dominant als in het eerste halfjaar onder Peter Bosz en kroop de afgelopen weken al een paar keer door het oog van de naald. Zaterdag ging het helemaal mis en faalden de Eindhovenaren bij NEC, dat in De Goffert volledig terecht drie punten pakte. Voor PSV een perfecte wake up-call. Wat ging er mis en wat kan PSV hiervan leren?
    Eindhoven
  2. Vijf conclusies over PSV in aanloop naar Sevilla-thuis: in alle linies volop keuze voor Bosz
    PREMIUM

    Vijf conclusies over PSV in aanloop naar Sevilla-thuis: in alle linies volop keuze voor Bosz

    PSV is in de eredivisie nog foutloos en heeft na het duel met FC Volendam van zaterdagavond de koppositie alleen in handen. Na zeven wedstrijden de volle buit? Dat kwam voor het laatst in 2018 voor, toen PSV zelfs de eerste dertien duels in de eredivisie won. Nu wacht een uitstap naar de Champions League, waarin PSV het dinsdagavond opneemt tegen Sevilla FC. Trainer Peter Bosz heeft tal van mogelijkheden voor meerdere posities.
    Eindhoven