Mark van Bommel baalt van weer een nederlaag van PSV.
Volledig scherm
Mark van Bommel baalt van weer een nederlaag van PSV. © BSR Agency

Van Bommel over PSV: ‘Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet’

Trainer Mark van Bommel was na Feyenoord-PSV teleurgesteld en vond dat zijn ploeg meer had verdiend. ,,We zijn heel goed begonnen en moeten een paar goals maken. We komen met 1-0 achter, blijven de betere partij en komen met 2-0 achter. In de rust heb ik gezegd dat als we een goal maken, dat we winnen. Daarna volgde nog een belachelijke VAR-beslissing en een goal van ons. Daarnaast maak ik me zorgen over Donyell (Malen, red.).”

  1. Guus Hiddink en Luc Nilis halen PSV-herinneringen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’
    PREMIUM

    Guus Hiddink en Luc Nilis halen PS­V-herinnerin­gen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’

    Daar staan ze écht: Guus Hiddink en Luc Nilis, twee echte PSV-legendes. Het zijn zeker geen Zuid-Koreaanse taferelen in Sint Willebrord, maar toch zijn er genoeg PSV’ers en andere voetballiefhebbers op de sponsoravond van Rood-Wit afgekomen in aanloop naar het internationaal toernooi (1 en 2 juni) in het dorp. Een avond vol mooie verhalen en anekdotes: ,,Ronaldo snurkte zo luid dat ik uit paniek de teamdokter erbij haalde.”
    Sint Willebrord
  2. Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspectief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’
    PREMIUM

    Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspec­tief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’

    Sergiño Dest is er heel lang uit bij PSV, bevestigde trainer Peter Bosz woensdag in aanloop naar het duel van zijn club met sc Heerenveen. ,,Verschrikkelijk. Hij heeft het inmiddels tegen de groep verteld en het werd doodstil toen hij het zei. Hij zal zelf later nog aan de buitenwereld vertellen hoe het precies met hem gaat. Hij heeft ons gevraagd daar rekening mee te houden, dus ik hoop dat daarvoor begrip is.”
    Eindhoven