PSV verloor vorige maand met 2-1 bij Willem II.
Volledig scherm
PSV verloor vorige maand met 2-1 bij Willem II. © BSR Agency

PSV is bij het keerpunt niet de beste van Brabant en moet Willem II voor laten gaan

PSV is door de nederlaag tegen Feyenoord gezakt naar de vierde plek in de eredivisie. Naast Ajax en AZ moet de ploeg van Mark van Bommel nu ook Willem II voor laten gaan. PSV strijdt momenteel om niet meer dan een voorronde-ticket in de Europa League, al kan daarvoor de KNVB-beker nog uitkomst bieden. 

  1. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven
  2. Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions League-avond
    PREMIUM
    met video

    Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions Lea­gue-avond

    Afgaand op de laatste training van PSV voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund is Joey Veerman gewoon inzetbaar voor trainer Peter Bosz. Dinsdagavond sloot de middenvelder ‘gewoon’ aan bij de oefensessie van Bosz, die nog eventjes heel intensief werd. Bosz laat zijn spelers bij voorkeur op honderd procent trainen, maar dat kon gisteravond in het Signal Iduna Park niet al te lang.
    Eindhoven