Home Nieuws Lyon fans prijzen leider Memphis en kraken Marcelo opnieuw hard af

Lyon fans prijzen leider Memphis en kraken Marcelo opnieuw hard af

167
0

Memphis Depay en Marcelo zijn in de Franse media al dagen onderwerp van gesprek.

De fans van Lyon hadden het gemunt op Marcelo en daar was Memphis juist weer niet over te spreken. ‘Ik ben boos, heel boos, maar ik moet voorzichtig zijn, ik moet rustig blijven. Ik rende naar die supporter toe en zei: “Doe die vlag weg.” Wie neemt er nu de tijd om een ezel op een vlag te schilderen? En waarom vraag je jezelf dan niet af waarom je zoiets doet? Als je naar het stadion komt, moet je ons steunen, maar zij spugen op ons. Ze spugen op ons! Dat heb ik nog nooit gezien’, ging Memphis tekeer tegen Franse media.

De woorden en ook zijn optreden kunnen de harde kern van Lyon wel weer bekoren. De fans hebben zaterdag een open brief aan Memphis gepubliceerd waarin ze hem prijzen.

De brief: ‘Wat het probleem met Marcelo betreft: wij vinden dat dat al lang geleden opgelost had moeten zijn’, zeggen ze over de ook bij PSV zwak spelende Braziliaanse verdediger.

De fans gaan verder: ‘We hebben in juni en oktober al met de voorzitter om tafel gezeten om te vertellen dat we zijn gedrag onacceptabel vinden. Hij heeft namelijk de zeer irritante gewoonte om heel weinig respect voor onze club, zijn publiek en de harde kern te tonen.’

De reactie en het gedrag van Memphis is heel goed gevallen bij de Lyon fans. ‘Het siert jou, en het is terecht, dat je een teamgenoot wil helpen. Met jouw manier van handelen en later je uitspraken, plus de mentaliteit die je dinsdag hebt laten zien, heb je bewezen dat jij de leider bent die we nu zo hard nodig hebben! Ook al is het tussen ons niet altijd koek en ei geweest: de normen, waarden en vechtersmentaliteit die je hebt laten zien, passen perfect bij die van ons’, aldus de Franse fans over Memphis en Marcelo.


Vorig artikelWeinig vertrouwen en geloof PSV fans in goed resultaat tegen Feyenoord
Volgend artikelRuim 1400 PSV fans zien PSV in de Kuip starten met Guti, Boscagli en Rosario

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in