Justin de Haas (rechts) in duel met Ralf Seuntjens van De Graafschap.
Volledig scherm
Justin de Haas (rechts) in duel met Ralf Seuntjens van De Graafschap. © BSR Agency

Jong PSV strijdend ten onder in Doetinchem

Ook de zevende uitwedstrijd van dit seizoen heeft Jong PSV geen punt opgeleverd. In Doetinchem leden de Eindhovense beloften een 4-1 nederlaag. Het verlies was verdiend, maar Jong PSV kreeg zeker een aantal kansen om te scoren en had na rust nog wel een goal verdiend.

  1. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven
  2. Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie
    PREMIUM

    Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie

    Het leek woensdagavond voor PSV niet onmogelijk om de laatste acht in het toernooi om de Champions League te bereiken. In financieel opzicht zou de ploeg dan Klein Duimpje zijn geweest en sportief eigenlijk ook, maar toch. Een plekkie bij de laatste acht van Europa, wie wil dat nou niet? PSV miste de boot omdat een aantal spelers niet mee kon, omdat de opstelling niet klopte en omdat er drie cruciale mannen ontbraken.
    Eindhoven