Simon Colyn, jeugdinternational uit Canada
Volledig scherm
Simon Colyn, jeugdinternational uit Canada © Youtube

PSV heeft interesse in Canadees jeugdinternational Simon Colyn (17)

PSV heeft interesse in Canadees jeugdinternational Simon Colyn. De 17-jarige middenvelder komt volgende week over naar Eindhoven voor een stage, bevestigen meerdere overzeese bronnen. Hij is afkomstig van Vancouver Whitecaps FC, waar hij als 16-jarige al zijn debuut in het eerste elftal maakte. 

  1. Een heel bijzondere PSV-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’
    PREMIUM

    Een heel bijzondere PS­V-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’

    Het kampioenschap van PSV in 2018 was voor heel PSV al schitterend. Met een straatlengte voorsprong pakte de Eindhovense club de titel én ook nog met een finish waarbij concurrent Ajax werd weggeblazen, nota bene in eigen huis: 3-0. Het titelfeest werd nog véél mooier toen een bijzondere collega in de kleedkamer juichend met de schaal binnenstapte: Wim Rip. Eerder dat seizoen ontsnapt aan de dood en nu weer springlevend. Hoe gaat het momenteel met hem?
    Eindhoven
  2. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven