Sam Lammers na zijn goal voor PSV tegen FC Basel, afgelopen juli.
Volledig scherm
Sam Lammers na zijn goal voor PSV tegen FC Basel, afgelopen juli. © BSR/SOCCRATES

PSV geeft duidelijk signaal af aan Lammers, die contract kan verlengen

PSV wil graag langer door met de nu nog geblesseerde Sam Lammers, wiens contract tot medio 2021 loopt.

  1. Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje
    PREMIUM

    Welke clubs kunnen PSV en Feyenoord volgend seizoen allemaal treffen in de Champions League: een doorkijkje

    In totaal 36 ploegen nemen komend seizoen deel aan de nieuwe versie van de Champions League. Langzaam maar zeker wordt duidelijk welke teams in dat toernooi deelnemen. In totaal negen namen staan nu vast, samen met de Nederlandse deelnemers PSV en Feyenoord. Vanuit Nederland kunnen AZ of FC Twente daar nog bijkomen, mits ze twee voorrondes overleven. Wie zijn er nog meer van de partij?
    Eindhoven
  2. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven
  3. Hoe dit PSV de allerbeste eredivisieploeg ooit wil worden: team van Bosz lacht met ‘straalvoetbal’ de laatste kritische noten weg
    PREMIUM

    Hoe dit PSV de allerbeste eredivisie­ploeg ooit wil worden: team van Bosz lacht met ‘straal­voet­bal’ de laatste kritische noten weg

    PSV is dit seizoen bezig aan een sensationele reis door de eredivisie en heeft die donderdagavond officieus bekroond met de landstitel in seizoen 2023-2024. Het was met recht onvoorstelbaar wat de ploeg in Heerenveen presteerde. Met een 8-0 overwinning zette de ploeg van Peter Bosz een nieuwe standaard neer, want het was de grootste uitzege ooit van PSV. De equipe straalde voor, tijdens en na de wedstrijd alleen maar plezier uit.
    Eindhoven