Home Nieuws Van Bommel weerspreekt Oostenrijkse media: ‘PSV is favoriet tegen LASK Linz’

Van Bommel weerspreekt Oostenrijkse media: ‘PSV is favoriet tegen LASK Linz’

33
0

PSV treft donderdagavond het Oostenrijkse LASK Linz. Oostenrijkse media stellen terecht dat PSV favoriet is in het tweeluik tegen de marginale club uit het Alpenland.

De Oostenrijkse journalisten legden afgelopen dagen de favorietenrol bij PSV. Van Bommel ziet dat toch iets anders en lijkt wat voorzichtig in zijn visie op het treffen met de relatief onbekende Oostenrijkse club.

“Wij gaan uit van onszelf, maar dat kan niet zonder dat je rekening houdt met de tegenstander. Alle ploegen in deze groep hebben deze zomer gespeeld om kwalificatie voor de Champions League. LASK won daarin van Basel, terwijl wij daarvan verloren. Op basis daarvan zouden zij favoriet moeten zijn”, merkt van Bommel op.

“Maar ik weet en benadruk vaak genoeg dat het zo niet werkt. Tussen Basel en nu is er een hoop gebeurd. Bij ons en natuurlijk ook bij de tegenstander, maar daar heb ik natuurlijk niet alles van kunnen zien. Ik kan alleen naar onze situatie kijken en die was destijds anders dan dat hij nu is. De selectie zag er totaal anders uit en we waren nog in ontwikkeling. Nu zijn we stabieler dan toen.”


Vorig artikelVan Bommel herkent hand van oud-Bayern ploeggenoot bij LASK Linz
Volgend artikelVan Bommel blikt terug op FC Utrecht – PSV: ‘Wij hadden meer de bal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in