Home Nieuws Zijn Toni Lato en Olivier Boscagli miskopen?

Zijn Toni Lato en Olivier Boscagli miskopen?

183
0

PSV treft aanstaande zondag landskampioen Ajax in het Philips Stadion en de verwachtingen zijn hooggespannen.

De Amsterdamse defensie is niet bepaald op orde en oogt nog niet geheel betrouwbaar waar de PSV aanval juist gesmeerd loopt. Hoe gaat zich dit zondag verhouden tot elkaar?

Diverse analisten als Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk en Kees Jansma verwachten een overwinning van PSV. Commentator Leo Driessen denkt ook dat PSV aan het langste eind zal trekken maar ziet ook zwakheden bij PSV. De commentator is niet onder de indruk van linksback Boscagli. De jonge Fransman speelde tegen Sporting Portugal een degelijke partij en lijkt zienderogen wel wat beter in zijn spel te komen. Hoe staat het er eigenlijk voor met Valencia huurling Toni Lato?

PSV wilde de back graag overnemen van de Spanjaarden maar een misrekening aan de kant van Valencia zorgde voor een onverwachte huurconstructie met Lato. Inmiddels lijkt de jonge Spanjaard uit beeld en in ieder geval nog niet rijp voor het eerste elftal. Driessen denkt in ieder geval dat zijn vervanger en concurrent een miskoop is. Maar ach, ook Santiago Arias begon niet heel sterk bij PSV en verloor zijn plaats aan Brenet.

Driessen is wel groot fan van Ihattaren. Met de jonge middenvelder op ’10’ denkt Driessen dat PSV een uitstekende kans maakt tegen Ajax aanstaande zondag. Wel moet er volgens de journalist dan een oplossing gevonden worden voor de linksbackpositie. ‘Maar het kalf in de Eredivisie en Europa League is nog niet verdronken. Sterker, PSV kan de gedoodverfde kampioen Ajax met Ihattaren op ’10’ en Malen en Bergwijn voorin pijn doen zondag. Als Van Bommel tenminste een oplossing vindt voor linksachter en miskoop Olivier Boscagli.’


Vorig artikel‘Ihattaren is een talent van de buitencategorie’
Volgend artikel‘Ronald Koeman, beloof Ihattaren plek in selectie EURO 2020’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in