Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik ben hartstikke blij dat we die wedstrijd gewonnen hebben'

19 september 2019 23:20

Mark van Bommel kon in gesprek met RTL 7 met een tevreden gevoel terugkijken op de wedstrijd tegen Sporting. "We begonnen heel nerveus, heel matig. Maar in één keer sta je met 2-0 voor, twee hele goede goals. Je hebt het heft in handen en krijgt dan een onnodige penalty tegen", aldus Van Bommel. "In de tweede helft kom je met 3-1 voor en je speelt dan heel erg goed voetbal. Je moet dan wachten op de 4-1, maar op het laatst krijg je het moeilijk. Ik ben hartstikke blij dat we die wedstrijd gewonnen hebben."

PSV kreeg het aan het einde van de wedstrijd nog wel lastig toen Sporting wist te scoren. "Ik vind het wel fijn en goed om te zien dat ze op het laatst nog wat tijd winnen door goede aanvallen te plaatsen", zo gaf hij aan. "Daar ontregel je de tegenstander mee, zodat hun slotoffensief weg is."

Het mooiste moment van de wedstrijd was volgens Van Bommel het eerbetoon aan Fernando Ricksen in de 43ste minuut. "Ik had het niet verwacht. Ik had echt kippenvel", zei hij daarover. "Het was mooi om te zien. Dit is een heel trouw en een heel goed publiek, die dit soort dingen oppikt."




Tags

bommel sporting eerbetoon ontregel ricksen trouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje