Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn voor het team'

19 september 2019 23:25

Mohamed Ihattaren had een top gevoel over gehouden aan de wedstrijd tegen Sporting. Dat gaf hij aan in gesprek met RTL 7. "We hebben drie punten in eigen huis gehouden. Dat is het belangrijkste", aldus Ihattaren. "Ik ben blij met mijn debuut in de groepsfase en ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn voor het team."

De middenvelder wilde niet te lang stil blijven staan bij zijn wedstrijd. "De focus moet nu weer op zondag. Het gevoel neem ik mee", zo gaf hij aan. "Ik krijg het vertrouwen van de trainer en doe er alles aan om dat terug te betalen op het veld. Het gaat lekker. Ik moet gewoon zo doorgaan. Meer kan ik niet doen."

Ihattaren hoopt heel snel samen met Ibrahim Afellay op het veld te staan. "Hij is ook weer op de terugweg. Ik kijk er zeker naar uit", zei hij daarover.




Tags

ihattaren afellay sporting terugweg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje