ANP
Volledig scherm
© ANP
PSV PSV
3
EINDE
2
Sporting CP SPO
  • 20' Goal Donyell Malen
  • 25' Goal Sebastián Coates
  • 48' Goal Timo Baumgartl
  • Bruno Fernandes Goal 39'
  • Pedro Mendes Goal 82'

PSV slaat eerste slag in Europa League met nipte zege op Sporting

PSV heeft in de groepsfase van de Europa League direct een slag geslagen door de eerste groepswedstrijd van Sporting Clube de Portugal te winnen: 3-2. De thuisploeg begon nog wat moeizaam aan de wedstrijd, maar rekende daarna af met de Portugezen.

  1. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven
  2. Hoe het succesvolle PSV een absolute leegloop wil voorkomen en na dit seizoen toch wil cashen
    PREMIUM

    Hoe het succesvol­le PSV een absolute leegloop wil voorkomen en na dit seizoen toch wil cashen

    PSV wordt - zoals het er nu voorstaat - over twee, drie of vier wedstrijden in de eredivisie kampioen. Na de 5-1 zege op AZ van zaterdagavond twijfelt geen mens meer aan een nieuwe landstitel voor de Eindhovenaren. Wat valt na die klapper te zeggen over de toekomst van de club? Op de achtergrond is PSV al volop bezig om de selectie voor volgend jaar vorm te geven en een deel van de huidige spelers te behouden.
    Eindhoven
  3. Guus Hiddink en Luc Nilis halen PSV-herinneringen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’
    PREMIUM

    Guus Hiddink en Luc Nilis halen PS­V-herinnerin­gen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’

    Daar staan ze écht: Guus Hiddink en Luc Nilis, twee echte PSV-legendes. Het zijn zeker geen Zuid-Koreaanse taferelen in Sint Willebrord, maar toch zijn er genoeg PSV’ers en andere voetballiefhebbers op de sponsoravond van Rood-Wit afgekomen in aanloop naar het internationaal toernooi (1 en 2 juni) in het dorp. Een avond vol mooie verhalen en anekdotes: ,,Ronaldo snurkte zo luid dat ik uit paniek de teamdokter erbij haalde.”
    Sint Willebrord