Ook PSV wil steentje bijdragen aan ‘Europese lente’

Video,,Natuurlijk motiveert dat”, zei PSV-trainer Mark van Bommel nadat hem gevraagd werd of de Eindhovenaren gemotiveerd raken door de grote publieke belangstelling voor de Europa League. Liefst 30.000 toeschouwers zijn er donderdag in het Philips Stadion in het duel met Sporting Portugal bij en de club hoopt dat er met een eindsprintje in de kaartverkoop nog wat meer mensen komen. 

  1. Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit
    PREMIUM

    Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit

    Sergiño Dest voetbalt niet alleen dit seizoen, maar ook dit kalenderjaar niet meer. De linksback van PSV heeft een voorste kruisband afgescheurd en ligt er vermoedelijk tot begin 2025 uit. Dat bevestigen betrouwbare bronnen. Een snelle eerste diagnose van de medische staf van PSV wees zaterdag direct na de training van PSV al in die richting en is tot afgrijzen van heel PSV bewaarheid. De blessure is ontstaan door pure pech.
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven
  3. Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvreprijs zijn
    PREMIUM
    met video

    Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvre­prijs zijn

    Luuk de Jong is bezig aan zijn allerbeste seizoen ooit. En dat op zijn 33ste. De spits van PSV prikte zaterdag tegen Vitesse weer twee goals binnen en leverde ook nog een assist. Inmiddels staat hij al op 26 treffers in de eredivisie en 12 assists. In andere competities was hij dit voetbaljaar ook nog eens goed voor 9 goals en 3 assists. Daarmee is hij dit seizoen al bij 50 doelpunten direct betrokken. Hij kan nóg een belangrijke mijlpaal halen.
    Eindhoven