Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: 'PSV gaat nu weer winnen van Ajax'

18 september 2019 14:05 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Aad de Mos: "PSV gaat nu weer winnen van Ajax"; image source: Pro Shots

Aad de Mos is overtuigd van een overwinning van PSV tegen Ajax. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Mark van Bommel heeft een grote hekel aan Ajax, pompt de hele boel op en maakt er de wedstrijd van het jaar van", aldus De Mos. "Hij heeft een natuurlijke aversie tegen Ajax. Dat had hij als speler al en in de ArenA steeg hij altijd boven zichzelf uit. Nu ziet hij als coach dat de financiële mogelijkheden in Amsterdam veel groter zijn en dat irriteert hem."

De Mos gaat verder: "Het is de ideale drijfveer om Ajax een poepie te laten ruiken. En vergeet niet dat PSV vorig seizoen na de rode kaart van Noussair Mazraoui in de Johan Cruijff ArenA dé kans heeft gehad om het kampioenschap te beslissen. Dat wrijft hij er ook nog wel eventjes in bij zijn spelers."

Volgens de oud-trainer van PSV leeft de wedstrijd ook meer dan die van donderdag als PSV tegen Sporting Lissabon speelt. "Van Bommel is het vuurtje al aan het aanwakkeren. De fans zijn helemaal geladen, want ze geloven er na de komst van Kostas Mitroglou, de doorbraak van Donyell Malen in Oranje en de goede resultaten weer in", zo geeft hij aan. "Iedereen gelooft hier echt in de landstitel. Ze gaan het niet redden, maar ze geloven er wel in, de leiding ook."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

mos arena bommel kostas landstitel lissabon malen mazraoui mitroglou oranje sporting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Aad kan het weten, die heeft er verstand van!
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik hoop het toch niet, als ik die laatste zin lees.
+4/-0

4 jaar geleden
Dan moeten we ons dus zorgen gaan maken......
+2/-0

4 jaar geleden
Gaat niet zo goed met Aadje zeker, wat een hoop onzin bij elkaar zeg..
+4/-1

4 jaar geleden
Hoop dat Aad gelijk krijg ,wij uit het oosten zijn er klaar voor met de beatbus naar ons PSV....Onze vrienden gisteren achterin niet al te best ,dat moet te doen zijn..
+3/-1

4 jaar geleden
Mooi dat Aad de boel even goed opnaait. Echte PSVer, is natuurlijk ook enorm genaaid in Amsterdam als trainer. Wordt soms lacherig gedaan over Aad, heeft toch wel kijk erop en doet vaak goede voorspellingen over talenten. Ik luister er graag naar.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Aad kan leuk kletsen, maar hij zit er erg vaak naast.
+3/-0

4 jaar geleden
Hahaha, Aadje heeft zo'n bloedhekel aan ajaks dat hij dit soort wensdenken gaat presenteren als onderbouwde feiten. Ik wil 'm graag geloven maar hier speelt erg nadrukkelijk emotie en aversie een rol.
+4/-0

4 jaar geleden
Zou van Bommel er ook even in gewreven hebben dat degene die vorig seizoen door het ijs zakte in de Arena hij zelf was??
+1/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De enige die door het ijs zakte in de Arena was de arbiter Björn Kuipers.
+1/-0

4 jaar geleden
Mogen die Tags niet gewoon weg, heeft geen enkele toegevoegde waarde, behalve dan dat Google nu de tags Poepie Pompt Ruikt heeft toegevoegd aan mijn cookies... Benieuwd wat dat de komende week voor reclames oplevert....
+5/-1

 
4 jaar geleden
@Reservebelg: serieus, in tijden niet zo gelachen man! Geniaal!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als je sexuele voorkeur naar mannen uitgaat, zit je zeker goed... Kan niet missen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Nee, toch niet! Maar heb wel gevoel voor humor ;-)
+1/-0

 
4 jaar geleden
En het werkt ook nog. Tags zijn aangepast, het enige vieze woord dat overblijft is Ajax.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Proost Aad , ik neem er een op u , lekker bok biertje.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Ja tuurlijk gaat PSV winnen. 50 potten niet verloren in Eindhoven. Wordt lachen zondag tegen die slome blind en consorten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje