Home Nieuws Valentijn Driessen daagt Donyell Malen uit toe te slaan tegen Ajax

Valentijn Driessen daagt Donyell Malen uit toe te slaan tegen Ajax

321
0

Donyell Malen doet de PSV harten sneller kloppen maar weet inmiddels ook de gehele vaderlandse voetbalmedia te imponeren.

Driessen daagt Malen nu uit de topper tegen Ajax te beslissen want een wedstrijd tegen Vitesse stelt niet zo heel veel voor, vindt de Telesport verslaggever. Valentijn Driessen vindt dat het afgelopen weekend vooral bewees dat ‘de Eredivisie een koninkrijk is voor spitsen van welk niveau ook’.

De chef voetbal van de Telegraaf schrijft in zijn column dat de jubel over de vijf goals van Malen aan inflatie onderhevig is. Zo wijst hij op het feit dat Reza Ghoochannejhad vier keer scoorde voor PEC Zwolle, terwijl hij buiten Nederland geen voet aan de grond kreeg. Ook Luuk de Jong is volgens hem een voorbeeld want de Jong wacht na een serie PSV doelpunten nog op zijn eerste doelpunt voor Sevilla.

‘Zondag wacht Malen een echte proef van bekwaamheid in de topper PSV-Ajax.’ Volgens Driessen bewees sc Heerenveen al dat de Amsterdammers veel moeite hebben met snelheid. ‘Vandaar kan hij tegen de kampioen en halvefinalist van de Champions League zijn naam als topspits definitief vestigen.’

‘Die vijf doelpunten tegen Vitesse zijn leuk – illustere voorgangers van Malen als Romario, Ronaldo en Ruud van Nistelrooy is dat aantal nooit gelukt – maar zijn slechts het bewijs van het pupillenniveau van verdedigen in de Eredivisie. Ajax op de knieën dwingen telt pas echt als bevestiging van Malens kwaliteiten. Dan mag hij als spits werkelijk aspiraties koesteren richting de Europese top’, besluit Driessen.


Vorig artikelGebroeders van de Kerkhof zien verwachtingen uitkomen: ‘Ik heb echt genoten van dit PSV’
Volgend artikel‘Bergwijn is overbodig geworden bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in