Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof zien verwachtingen uitkomen: ‘Ik heb echt genoten van...

Gebroeders van de Kerkhof zien verwachtingen uitkomen: ‘Ik heb echt genoten van dit PSV’

46
0

PSV komt langzaam op stoom en dat wekt enthousiasme bij de achterban. Zo ook bij de gebroeders van de Kerkhof.
De twee broers hebben genoten zaterdagavond. “Als je zag hoe er gevoetbald werd… heerlijk om naar te kijken”, zeggen beide in gesprek met Omroep Brabant. “Het was een geweldige avond voor PSV. Ook voor de supporters. Je ziet dat PSV langzaam maar zeker een eenheid vormt en goed voetbalt, negentig minuten lang. Ik heb echt genoten van dit PSV. Laten we hopen dat dit het begin is van een heel mooie serie.”

René zag deze ontwikkeling aankomen en is daarom niet verrast over de ontwikkeling van de ploeg: “Alles heeft zijn tijd nodig. De jongens weten nu wat ze kunnen en Mark van Bommel weet wat hij in huis heeft. Ik denk dat hij een luxeprobleem heeft als Erick Gutiérrez dadelijk ook hersteld is van de breuk in zijn middenhandsbeentje die hij tijdens een interlandweek met Mexico opliep.”

Willy kijkt al verder en ziet eigenlijk geen rol voor de aanvoerder weggelegd en dus zou Ibrahim Afellay weleens weinig aan voetballen kunnen toekomen. “Het team van zaterdag is het beste dat we nu kunnen opstellen, denk ik. Ik zou vol met deze formatie doorgaan. De spelers groeien alleen maar verder naar elkaar toe. Als je zag hoe er gevoetbald werd. Het was heerlijk om naar te kijken. Complimenten voor een waardig PSV.”


Vorig artikelSamenvatting Jong PSV – Jong AZ met uitblinkende Ledezma
Volgend artikelValentijn Driessen daagt Donyell Malen uit toe te slaan tegen Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in