Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan Peters: 'Weinig spelers van PSV zullen in de basis staan bij Ajax'

16 september 2019 10:51 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Jan Peters: "Weinig spelers van PSV zullen in de basis staan bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf-rapporteur Jan Peters verwacht dat PSV het zondag af gaat leggen tegen Ajax. "Om eerlijk te zijn denk ik dat Ajax puur op kwaliteit de veel betere ploeg is", aldus Peters. "In de voorgaande speelronden heeft PSV nog weinig indruk op mij gemaakt."

De oud-international van het Nederlands elftal wil daarmee niet zeggen dat Ajax met ruime cijfers gaat winnen. "Ajax werkt immers als een rode lap op een stier in Eindhoven en PSV is een vechtmachine", zo geeft hij aan. "Dat die ploeg groeiende is hebben ze tegen Vitesse bewezen. Maar als je de selecties van Ajax en PSV naast elkaar legt, kan ik weinig PSV-spelers noemen die in Amsterdam in de basis zouden staan. Wellicht Malen, maar hij is denk ik de enige."




Tags

peters lap malen rapporteur stier telegraaf vechtmachine vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat mag hij denken. Aan ons zondag de taak om het tegendeel te bewijzen. Je kan het beter met je voeten laten zien, dan dat je gaat roeptoeteren dat je de beste bent, tenslotte.
+7/-1

 
4 jaar geleden
Inderdaad. Daarnaast zouden er ook maar weinig uit 020 bij ons in de basis staan!
+1/-0

4 jaar geleden
Het gezeur begint al ,we zullen het mee maken zondag..
+4/-0

4 jaar geleden
Wat een droevig figuur is die Peters als kontenlikker van de Telegraaf is hij bang zijn 750 euro mis te lopen voor te rapporteren en wil hij op deze manier een wit voetje halen bah..
+4/-0

4 jaar geleden
PSV Ajax komt er aan, dus moet de foute krant alvast weer gaan stoken.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Maar deze site doet ook mee ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Wat is het toch ook een bagger krant he.
+7/-0

4 jaar geleden
Deze hoef je alleen maar uit te printen en in de kleedkamer te hangen ;) Telegraaf; bedankt!
+8/-0

4 jaar geleden
Haha, mooi om het vuurtje vast op te stoken. Ze hebben ook bijna het dubbele uitgegeven op de transfermarkt, elk jaar ongeveer. Ihattaren zou hun grootste talent genoemd worden, Bergwijn de beste buitenspeler van de wereld, en in hun verdediging zijn ze ook niet zo fantastisch hoor. Wij hebben met Baumgartl gewoon de nieuwe de Ligt in huis.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Precies dit. Als Ajax Ihattaren en Malen in de ploeg hadden zouden die tot voorbij de hemel geprezen worden. Omdat ze bij ons spelen zijn het maar gewone jongens en dat is wat PSV mooi maakt.
+8/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Tja, Jantje.... en weinig spelers van ajakkes zullen in de basis staan bij PSV....
+6/-0

 
4 jaar geleden
Jan Peters heeft het geluk dat hij met topspelers als Kees Kist en Kristen Nygaard mocht voetballen bij AZ begin jaren tachtig. Zelf was hij een van de mindere spelers van die ploeg.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ellebogen Jan werd hij genoemd , hij ging ook graag op de bal zitten.
+1/-0

4 jaar geleden
Sneu krantje. Het feit dat een zogenaamd onafhankelijke rapporteur dit roept zegt genoeg over die nep verkiezing van die flut krant. Al 20 jaar de beste individuele spelers en dan toch zo weinig prijzen
+5/-0

4 jaar geleden
Onzin die punten en klassementen voor de beste voetballer.Het heeft alles met voorkeur van de desbetreffende krant en rapporteur te maken.Laat PSV Zondag de drie punten maar in Eindhoven houden dan mogen die Amsterdammers de beste punten van die rapporteur krijgen.
+5/-0

4 jaar geleden
Toch heeft hij denk wel een punt, Malen en Bergwijn zouden basis kunnen zijn, wellicht Dumfries nog tov Veltman, maar verder zou ik ook niemand kunnen noemen. Maakt gelukkig niet uit voor zondag, zegt niet dat het ook beter is. Ben heel benieuwd, in ieder geval blij dat vBommel Ihatarren en Bergie omgeruild heeft vanaf begin. Kan iemand wat zeggen over Ibi, heb soortgelijke blessure gehad maar vanaf moment dat ik wedstrijd ging spelen bleef ik dat ook doen in de weken erna. Nu zien we hem, net als Thomas, even tegen Koln en gelijk daarna weer naar de achtergrond. Waarom niet beginnen met laatste 10 min. spelen. Ik denk dat dit alleen maar in zijn voordeel zal gaan werken.
+1/-6

4 jaar geleden
=Bij "telegraaf-rapporteur" gestopt met lezen
+10/-0

4 jaar geleden
Natuurlijk een non-bericht, maar realistische wie zou er in de basis staan tussen beide teams. Sowieso Malen, Bergwijn, Ihattaren, Dumfries. Misschien Baumgartl, Bruma. Dat is al fifty fifty.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
95m vol druk zetten op die gasten zondag. Daar houden ze niet van en achterin zit hun zwakte. Als PSV net zo slordig is als afgelopen zaterdag kun je ook zo maar met 0-2 achter komen. Ajax heeft hele linke omschakeling. De omschakeling tegen, daar zit onze zwakte de laatste seizoenen.
+4/-3

4 jaar geleden
Ze weten wel welke artikelen ze plaatsen op deze site . Het begint erg veel op de telegraaf te lijken hier .
+6/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad , ik kap ermee mensen veel succes op deze site , de naam PSV supporters hoort hier niet thuis. dit is al de zoveelste keer Het ga jullie goed . Groeten BroGi .
+2/-0

 
4 jaar geleden
Laat u niet kisten , het is toch best aardig al die reacties te lezen . De Nep supporters haal je er zo uit , heel simpel .
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Tyf toch gvd eens een eind op met deze suggestieve onzin!

Dit is een PSV-site..... toch?

(edit: had men beter een stukje kunnen plaatsen over knappe 2-3 overwinning van de vrouwen bij kampioen FC Twente)
+6/-3

 
4 jaar geleden
Je kan beide teams niet met elkaar vergelijken, veel PSV spelers passen beter bij het PSV systeem en veel Ajax spelers meer in het Ajax systeem. Bij PSV is het belangrijk dat je veel snelheid hebt voorin, bij Ajax is het beter als je goed in de kleine ruimtes bent.

Neemt niet weg dat Ajax (helaas) wel veel meer ervaring heeft nu. Met name de aanval met Tadic, Huntelaar en Ziyech heeft veel Europese ervaring.

Ondanks dat we thuis spelen is Ajax toch wel de favoriet ben ik bang...
+1/-5

 
4 jaar geleden
Maar daar gaat het toch helemaal niet om. Het zit 'm in de, imo totaal afwezige, meerwaarde van het hier deponeren van dit bericht. Sterker nog, vormt grote bron van ergernis.
+5/-3

4 jaar geleden
Heel fijn. Ik zou ook niemand weten uit hun team die bij ons in de basis zou staan. Ik vind het maar een bij elkaar geraapt zooitje. Punten blijven gewoon weer hier.
+6/-0

4 jaar geleden
Maar dat komt dan vooral doordat Ajax met alleen maar verdedigers speelt.
+1/-0

4 jaar geleden
Misschien is het een idee dat we ook de berichten op deze site kunnen raten met + en - ? Wie zit op dergelijke berichten te wachten?
+6/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is maar de mening van meneer P., een van de 17 miljoen landgenoten. Niet nodig om op deze site te zetten, overbodig om te happen.
+5/-0

4 jaar geleden
"Maar als je de selecties van Ajax en PSV naast elkaar legt, kan ik weinig PSV-spelers noemen die in Amsterdam in de basis zouden staan. "

Uitvergroten en in de kleedkamer hangen graag.

Oh ja, Jantje P stond destijds vooral bekend om zijn ' balletje breed' .

Maar ja, dat is flauw.

Vanaf zondagavond zal hij echter bekend staan als ' de man zonder ballen, die 750 euro belangrijker vindt dan zijn geloofwaardigheid' .
+4/-0

4 jaar geleden
Aldus Jan Peters... Wie is dat dan... Hahaha.
+6/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Vraag me af wat deze televaag onzin hier moet. Vroeger was dat wel anders dan kwamen er alleen PSV artikelen
+4/-2

4 jaar geleden
Is dit Jan Peters van NEC en AZ (1971-82) of Jan Peters van Den Bosch en Feyenoord (1976-81)? Ik denk de laatste, want van de eerste kan ik mij niet voorstellen dat hij zó diep zinkt door voor de Telegraaf te schrijven.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage