Timo Baumgartl in duel met Tim Matavz, die niet in het stuk voorkwam namens Vitesse.
Volledig scherm
Timo Baumgartl in duel met Tim Matavz, die niet in het stuk voorkwam namens Vitesse. © BSR Agency

Ook Ihattaren en Baumgartl maken prima indruk bij PSV

Mark van Bommel was afgelopen weekend kritisch en trots op zijn ploeg, die Vitesse met 5-0 afdroogde. ,Dat is een uitslag die je tegen zo'n ploeg niet zomaar boekt. Zij hadden ook kansen en eigenlijk op voorsprong moeten komen. We geven nog te veel mogelijkheden weg”, vond de coach. ,,Maar natuurlijk ben ik ook heel tevreden over de manier waarop wij soms gespeeld hebben.”

  1. Guus Hiddink en Luc Nilis halen PSV-herinneringen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’
    PREMIUM

    Guus Hiddink en Luc Nilis halen PS­V-herinnerin­gen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’

    Daar staan ze écht: Guus Hiddink en Luc Nilis, twee echte PSV-legendes. Het zijn zeker geen Zuid-Koreaanse taferelen in Sint Willebrord, maar toch zijn er genoeg PSV’ers en andere voetballiefhebbers op de sponsoravond van Rood-Wit afgekomen in aanloop naar het internationaal toernooi (1 en 2 juni) in het dorp. Een avond vol mooie verhalen en anekdotes: ,,Ronaldo snurkte zo luid dat ik uit paniek de teamdokter erbij haalde.”
    Sint Willebrord
  2. Borussia Dortmund geïnteresseerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbedrag moet opleveren
    PREMIUM

    Borussia Dortmund geïnteres­seerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbe­drag moet opleveren

    Bij het Duitse Borussia Dortmund is Johan Bakayoko op de radar verschenen. Die club heeft ook al contact gezocht met PSV óf de agent van de speler, zo bezweren goed ingevoerde bronnen. Bakayoko staat er goed op in heel Europa, na een puik seizoen bij PSV. De verwachting is dat hij PSV komende zomer goed geld op kan leveren en PSV zet in op een fors transferbedrag. Hoeveel het moet worden?
    Eindhoven