Nieuweling Claudio Gomes maakte vrijdag zijn debuut bij Jong PSV, in het duel met Jong AZ. Maandag reist hij met de beloftenformatie van Peter Uneken naar Jong Ajax.
Volledig scherm
Nieuweling Claudio Gomes maakte vrijdag zijn debuut bij Jong PSV, in het duel met Jong AZ. Maandag reist hij met de beloftenformatie van Peter Uneken naar Jong Ajax. © BSR Agency

Jong PSV wil goede gevoel vasthouden in beloftentopper tegen Jong Ajax

Na de spectaculaire wending met een positieve afloop in het duel met Jong AZ van vrijdagavond wil Jong PSV maandag in de beloftentopper tegen Jong Ajax het goede gevoel vasthouden. De Eindhovenaren wonnen vrijdag mede dankzij een fraai optreden van Richard Ledezma met 3-2 van de Alkmaarders en zien nu de jonge Ajacieden op hun pad komen. 

  1. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven