Donyell Malen © BSR Agency
PSV PSV
5
EINDE
0
Vitesse VIT
  • 18' 36' 46' 83' 89' Goal Donyell Malen

Grote Malen-show bij PSV: spits maakt er vijf tegen Vitesse

Donyell Malen was zaterdag de grote man voor PSV in de 5-0 thuiszege op Vitesse. De snelle aanvaller, die bij zijn Oranje-debuut vorige week ook al scoorde, maakte er liefst 5 (!) tegen de Arnhemmers.

  1. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  2. Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvreprijs zijn
    PREMIUM
    met video

    Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvre­prijs zijn

    Luuk de Jong is bezig aan zijn allerbeste seizoen ooit. En dat op zijn 33ste. De spits van PSV prikte zaterdag tegen Vitesse weer twee goals binnen en leverde ook nog een assist. Inmiddels staat hij al op 26 treffers in de eredivisie en 12 assists. In andere competities was hij dit voetbaljaar ook nog eens goed voor 9 goals en 3 assists. Daarmee is hij dit seizoen al bij 50 doelpunten direct betrokken. Hij kan nóg een belangrijke mijlpaal halen.
    Eindhoven