Amerikaanse surprise staat op bij Jong PSV

Reacties

Richie Ledezma manifesteert zich in het nog prille seizoen als de nieuwe smaakmaker bij Jong PSV. Vrijdagavond tegen de beloften bij Jong AZ maakte hij grote indruk.

Amerikaanse surprise staat op bij Jong PSV
Jong PSV
Jong PSV
3 - 2
Jong AZ
Jong AZ

De negentienjarige technicus maakte twee schitterende doelpunten, leverde een assist en was zodoende bij de volledige Eindhovense productie betrokken in het met 3-2 gewonnen duel.

Op weg naar zijn eerste treffer passeerde Ledezma met een halve pirouette zijn tegenstander, om beheerst af te ronden. Zijn tweede goal was een puntgave stift over Jong AZ-doelman Rody de Boer. Tussendoor had Ledezma met een afgemeten pass ploeggenoot Amar Catic nog in staat gesteld te scoren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het was een lekkere wedstrijd voor me', aldus een stralende Ledezma na afloop. 'In mijn eerste wedstrijd bij Jong PSV speelde ik op de vleugel, maar daar voelde ik me niet heel erg thuis. De afgelopen duels heb ik als 10 gespeeld, daar gaat het goed. Op 10 of op 8 voel ik me fijn, in kleine ruimtes ben ik namelijk op mijn best.'

Voor de interlandbreak maakte Ledezma ook al indruk in het duel met Jong FC Utrecht. De jeugdinternational van de Verenigde Staten, die tevens de Mexicaanse nationaliteit bezit, kwam begin dit jaar via een stage bij PSV terecht. Zijn contract loopt tot het einde van dit seizoen.

PSV rouleert in bomvol programma: 'Brede selectie gaat zich uitbetalen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.