Feyenoord en PSV informeerden tevergeefs naar terugkeer Chong

Reacties

Feyenoord en PSV wilden Tahith Chong graag terug naar Nederland halen, maar de jonge aanvaller van Manchester United gaat voor zijn kansen in Engeland. De Rotterdammers hoopten Chong te kunnen huren, ook PSV informeerde naar hem.

Feyenoord en PSV informeerden tevergeefs naar terugkeer Chong

Feyenoord wilde de aanvallende opties in de selectie vergroten en kwam uit bij Chong. De op Curaçao geboren jeugdinternational speelde eerder al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar vertrok in 2016 naar Manchester United. In Engeland heeft hij inmiddels zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht, Chong kwam zelfs binnen de lijnen tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain vorig seizoen.

Chong beschikt op dit moment over een aflopend contract bij Manchester United, maar de club wil graag verlengen met de Nederlandse flankspeler. Zaakwaarnemer Erkan Alkan: 'Tahith wil niet verhuurd worden, maar vechten voor zijn kans bij Manchester United. Ook topclubs uit de Bundesliga en La Liga hebben hem in het vizier. Hij heeft een sterke voorbereiding gedraaid, waarin hij heeft bewezen bij de betere aanvallers van United te horen.'

De Toekomst van Oranje: Tahith Chong.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer T. Chong
Meer over T. Chong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.