Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeerde naar mogelijkheid tot huur van Nicolás González'

21 augustus 2019 04:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV informeerde naar mogelijkheid tot huur van Nicolás González"; image source: Pro Shots

PSV informeerde afgelopen week naar de mogelijkheid om Nicolás González te huren van VfB Stuttgart. Dat liet de zaakwaarnemer van de Argentijn weten tegenover het Eindhovens Dagblad. De Duitsers willen de aanvaller echter alleen verkopen. Naar verwachting moet González om en nabij 8 miljoen euro kosten. Zelf zou hij een transfer naar PSV helemaal zien zitten.




Tags

gonzalez informeerde huur nabij stuttgart vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
OT: Volgens mij is Ajax een stuk minder goed dan vorig jaar en hebben we dit jaar wel een serieuze kans om kampioen te worden. Door het vertrek van Frenkie de Jong is het voetbal van Ajax opeens een heel stuk minder geworden, en de spelers die ze gehaald hebben vangen dat verlies niet op. Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat hij echt de speler was die Ajax stuurde, en ze zonder hem het niveau van vorig jaar bij lange na niet kunnen gaan halen.
Als PSV zijn zaakjes snel genoeg op orde krijgt, dan kunnen ze gewoon serieus mee doen om de titel. Moet de selectie wel nog beter in balans komen.
+6/-0

 
4 jaar geleden
Denk dat het die club te veel mee zit, dat zie je nu ook weer tegen Paok en gisteren, PSV zou zo'n wedstrijd verliezen wij zitten noueenmaal in die verkeerde flow, dus ik denk dat dit hopen tegen beter weten in is eerlijk gezged.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens. Bij PSV vliegen alle ballen er op dit moment in en zit het flink tegen. Bij Ajax zit alles mee. En als het een keer niet mee zit strooit de scheids gewoon met penalties. Hopen dat dat snel gaat veranderen. Ik denk dat WouterErik gelijk heeft dat Ajax flink verzwakt is zonder De Jong (en De Ligt!). Zelfde geldt voor PSV zonder De Jong. Maar op een of andere manier heb ik het gevoel dat wij er absoluut gezien minder zwak op zijn geworden.
+2/-1

 
4 jaar geleden
dank. Ajax probeert zonder De Jong nog steeds hetzelfde te voetballen, terwijl PSV zonder De Jong naar een hele andere manier van voetbal wil gaan. Bij PSV is de verandering dus een stuk groter, en dus is het ook wel logisch dat het inpassen lastig gaat. Ipv ballen naar voren op Luuk de Jong en dan hotse-klots-voetbal proberen ze nu combinatie-voetbal te spelen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nou , zo dramatisch slecht heb ik Ajax nog niet zien spelen . De media roept al dat Ajax weer kampioen gaat worden maar waar baseert ze dat op ? Emmen , VVV of de mazzel tegen Poak ? Ze zijn net zoals wij , en dat bevestigde ten Hag, nog steeds in de voorbereiding . De rust keert terug , transferperiode is bijna voorbij en we krijgen een paar weken voor een goede voorbereiding . We gaan het zien , heb er alle vertrouwen in.
+2/-0

4 jaar geleden
Toch benieuwd wanneer er door Valentijn Diessen en de rest van de bende wordt gesuggereerd dat FC Groningen geen poot heeft om op te staan en dat als Doan wil (lees Bergwijn) hij maar een arbitrage zaak hoeft te starten en weg is voor een fooi...
+2/-0

4 jaar geleden
Please.. de club heeft genoeg buitenspelers. Laat deze knaap gaan...
+3/-0

4 jaar geleden
Deze man heeft in 30 wedstrijden 2 doelpunten gemaakt afgelopen seizoen! Verder zoeken svp
+3/-0

4 jaar geleden
Denk dat PSV niet meer dan 8 a 9 milj te besteden heeft..
+1/-0

4 jaar geleden
PSV moet vol voor Nicolás González gaan ipv de Doan. Jong , zuid Amerikaanse mentaliteit en kan op de middenveld , op de flanken en ook op 9 , BINGO. Gezien Sammy the Bull en Bruma nu geblesseerd waren.
+1/-0

Natuurlijk hebben wij kans op de kampioenschap, maar dan moeten wij gewoon een SPITS halen, niet Doan of Gonzales, er moet toch ergens op deze aardkloot een goede spits rondlopen die nog niet goed bediend is geweest en bij ons wel uit de verf gaat komen? Over geld gesproken , tel wat PSV allemaal heeft gekocht met voorschot op Lozano, dus zoveel blijft er echt niet over, dacht ik zomaar.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Waarom schrijft u Nicolás González al af por ? wat weet u van hem ?
+2/-0

 
4 jaar geleden
30 wedstrijden en maar 2 doelpunten klinkt niet echt top
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hoeveel assists en voorassists heeft hij?
Dat vind ik wellicht belangrijker dan doelpunten
+1/-0

 
4 jaar geleden
3 assists afgelopen seizoen
+1/-0

4 jaar geleden
Fernando Llorente...34 jaar en clubloos. Volgend seizoen hopen dat Maxi Romero stappen heeft gemaakt
+1/-0

4 jaar geleden
Kunnen we dan niet beter Maximiliano Romero terughalen? Die is van ons, ipv weer een hoop geld uit te geven voor een mindere speler.
+1/-0

4 jaar geleden
Kunnen we met het geld dat Lozano oplevert niet een poging doen om Brands weer terug te krijgen? ;-) Lijkt me op de langere termijn een betere investering...
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ernie Brandts is nu coach bij Eindhoven toch ? ;-) ;-) ;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage