Home Nieuws FC Groningen maakt Doan transfer onmogelijk met vraagprijs van 13,5 miljoen euro

FC Groningen maakt Doan transfer onmogelijk met vraagprijs van 13,5 miljoen euro

86
0

FC Groningen wenst de absolute zilvervloot te ontvangen voor Ritsu Doan. De club uit het Noorden gaat onrealistisch hoog in de boom zitten voor de Japanse aanvaller.

Doan is geen veel scorende middenvelder cq aanvaller en bezit ook nog niet de kwaliteiten om zijn ploeg over een langere periode naar een hoger niveau te tillen. Het aantal minuten aan internationale ervaring is ook nog mager te noemen maar toch wenst de club uit Groningen het belachelijke bedrag van 13,5 miljoen euro te ontvangen voor Doan. Daarnaast willen de noordelingen nog een stevig doodverkooppercentage ontvangen. Een transfer is op deze manier onmogelijk.

De vraagprijs van FC Groningen voor Ritsu Doan is dus een stuk hoger dan door menigeen werd aangenomen. In de wandelgangen werd een bedrag van zeven à acht miljoen euro genoemd, maar volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf moet PSV meer betalen.

“Hij staat bovenaan, maar Groningen vraagt veel meer dan tien miljoen”, vertelt Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. “Vorig jaar hebben ze twee clubs de deur gewezen: Shakhtar Donetsk en CSKA Moskou. Die wilden acht à negen miljoen betalen, maar Groningen zit nu ver boven de tien. Dat vindt PSV te gortig. Ik begrijp dat wel.”

 


Vorig artikel‘Jeremain Lens staat op een lijstje bij PSV’
Volgend artikelStuttgart speler en Argentijns international Nicolás Iván González uitstekend alternatief voor Doan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in