Bart Ramselaar in het nieuwe seizoen van PSV, waarin hij meestentijds nog in actie komt als back.
Volledig scherm
Bart Ramselaar in het nieuwe seizoen van PSV, waarin hij meestentijds nog in actie komt als back. © BSR Agency

Wie pikt Bart Ramselaar op bij PSV?

Wie weleens een training van PSV bezoekt, ziet hoe populair Bart Ramselaar nog altijd bij de supporters van de club is. Zijn sportieve situatie vreet ongetwijfeld aan hem, maar buiten klagen doet hij niet. Mede daarom is er geen gebrek aan aandacht voor de middenvelder, die in 2018 met PSV nog kampioen van Nederland werd in een seizoen waarin hij grotendeels basisspeler was. 

  1. Vijf conclusies over PSV in aanloop naar Sevilla-thuis: in alle linies volop keuze voor Bosz
    PREMIUM

    Vijf conclusies over PSV in aanloop naar Sevilla-thuis: in alle linies volop keuze voor Bosz

    PSV is in de eredivisie nog foutloos en heeft na het duel met FC Volendam van zaterdagavond de koppositie alleen in handen. Na zeven wedstrijden de volle buit? Dat kwam voor het laatst in 2018 voor, toen PSV zelfs de eerste dertien duels in de eredivisie won. Nu wacht een uitstap naar de Champions League, waarin PSV het dinsdagavond opneemt tegen Sevilla FC. Trainer Peter Bosz heeft tal van mogelijkheden voor meerdere posities.
    Eindhoven
  2. PSV-leiding in gesprek met ‘zware jongens’, club krijgt al duidelijk signaal van de UEFA
    PREMIUM

    PS­V-lei­ding in gesprek met ‘zware jongens’, club krijgt al duidelijk signaal van de UEFA

    De leiding van PSV heeft vrijdag een gesprek gevoerd met een aantal afvaardigingen van supportersgroeperingen, waarbij ook een aantal ‘zware jongens’. De club heeft met de harde kern en een aantal meer gematigde fans gesproken over de trammelant van afgelopen week bij Lens-PSV én vooruitgeblikt op PSV-Ajax. PSV wil geen gedoe meer en de supporters schaarden zich unaniem achter dat standpunt.
    Eindhoven