Telegraaf: PSV betaalt 2 miljoen voor Fransman en zoekt al naar nieuwe verdediger

Telegraaf: PSV betaalt 2 miljoen voor Fransman en zoekt al naar nieuwe verdediger

17-07-2019 06:53
148

PSV lijkt de vijfde aanwinst van de transferzomer woensdag, tijdens de jaarlijkse fandag, al te willen presenteren. De Fransman Oliver Boscagli is al naar Eindhoven afgereisd voor zijn medische keuring en de transfer van de 21-jarige verdediger is zo goed als beklonken.

Volgens het Eindhovens Dagblad moeten alleen de administratieve formaliteiten nog afgerond worden. Boscagli is nog niet inzetbaar tijdens de oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg van woensdag, maar zou eventueel al wel aan het publiek gepresenteerd worden. PSV gaat twee miljoen euro overmaken aan OGC Nice, de club waar de Monegask nog tot medio 2021 onder contract stond, meldt De Telegraaf.

Boscagli gaat in principe met Toni Lato strijden om een basisplaats als linksback, maar kan ook centraal achterin uit de voeten. De Eindhovenaren hopen ook nog een rechtsbenige centrale verdediger te contracteren, als vervanger van de vertrokken Daniel Schwaab. Volgens De Telegraaf is het niet ondenkbaar dat technisch manager John de Jong op korte termijn al in die missie gaat slagen. Het middenveld en de voorhoede hoeven in principe niet ververst te worden, ook al gaan Gastón Pereiro, Steven Bergwijn en Hirving Lozano mogelijk nog vertrekken. De Eindhovenaren zijn nog steeds bezig met Feyenoorder Steven Berghuis, mocht Bergwijn of Lozano nog verkassen.

Voor PSV begint het seizoen al vroeg: de Eindhovenaren spelen dinsdagavond om 20.00 uur tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League.