PSV weer compleet: ook Pereiro en Gutiérrez terug in Eindhoven

Reacties

In de aanloop naar de belangrijke Champions League-kwalificatieduels met FC Basel heeft PSV-trainer Mark van Bommel zijn selectie eindelijk compleet. Maandag melden Gaston Pereiro en Erick Gutiérrez zich weer op De Herdgang.

PSV weer compleet: ook Pereiro en Gutiérrez terug in Eindhoven

De twee middenvelders kregen langer vrijaf vanwege hun interlandverplichtingen. Pereiro was met Uruguay actief op het toernooi om de Copa América, Gutiérrez streed met Mexico om de Gold Cup. Zoals bekend staat PSV bij een goed bod – de club hoopt op zo'n vijftien miljoen euro – open voor een vertrek van Pereiro, wiens contract nog maar een jaar loopt.

Met de terugkeer van de twee Latijns-Amerikaanse spelers kan PSV met een nagenoeg volledige selectie toewerken naar het thuisduel met FC Basel van volgende week dinsdag. Voor die tijd speelt de vicekampioen nog één oefenduel: woensdag in Eindhoven tegen VfL Wolfsburg.

PSV heeft goede hoop dat het tegen Basel ook weer kan beschikken over Lozano, die het trainingskamp in Verbier miste vanwege een blessure, maar de training afgelopen week hervatte. Als zijn herstel goed vordert, is hij mogelijk woensdag al inzetbaar tegen Wolfsburg. Van Bommel hoopt tegen de Duitsers ook de van Valencia gehuurde linksback Toni Lato voor het eerst te kunnen gebruiken. Daarmee is de ziekenboeg van PSV zo goed als leeg. Alleen doelman Lars Unnerstall is nog langer uit de roulatie; Ryan Thomas en Ibrahim Afellay maakten de afgelopen weken juist gestage progressie richting volledige fitheid.

'Met Bruma heeft PSV er echt een handenbinder bijgekregen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.