PSV laat Rigo Eredivisie-ervaring opdoen bij Sparta

Reacties

PSV laat Dante Rigo ervaring opdoen bij Sparta Rotterdam. De twintigjarige middenvelder speelt het komende seizoen op huurbasis bij de Rotterdammers.

PSV laat Rigo Eredivisie-ervaring opdoen bij Sparta

Het is niet voor het eerst dat PSV en Sparta op deze manier zaken doen. Laros Duarte werd afgelopen seizoen al gestald op Het Kasteel. De 22-jarige middenvelder maakte deze zomer de definitieve overstap. Verdediger Dirk Abels verkaste afgelopen winter ook van Jong PSV naar Sparta, terwijl er met Mohamed Rayhi en Lassana Faye meer spelers met een verleden in Eindhoven in de ploeg van trainer Henk Fraser zitten.

Voorlopig lijkt het de bedoeling dat Rigo vooral de tijdelijke overstap naar Sparta maakt om speelminuten te maken op het hoogste niveau en zo uiteindelijk aanspraak te maken op een plek in het eerste elftal van PSV. De Belg kwam tot nu toe tot negen optredens in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, waarvan zeven in de Eredivisie. Namens Jong PSV kwam Rigo al tot 63 optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.