PSV laat Romero speeltijd opdoen bij oude club

Reacties

Maximiliano Romero speelt komend seizoen bij Vélez Sarsfield. PSV verhuurt de twintigjarige aanvaller aan zijn oude club, zodat hij meer speeltijd op kan doen.

PSV laat Romero speeltijd opdoen bij oude club

PSV telde een jaar geleden nog tien miljoen euro neer voor Romero, een deal die al in januari 2018 beklonken werd. Romero kwam in eerste instantie op huurbasis naar Eindhoven, maar speelde in de tweede helft van het vorige seizoen geen minuut vanwege een blessure.

Afgelopen seizoen ging het niet veel beter. Romero bleef geplaagd worden door pijntjes en kwam niet verder dan twee invalbeurten in het eerste elftal. Namens Jong PSV was hij in elf competitieduels goed voor drie doelpunten. Om de Argentijn op zijn oude niveau te krijgen, gaat hij nu in Argentinië spelen. Vélez Sarsfield laat weten dat Romero succesvol door de medische keuring is gekomen en kosteloos wordt gehuurd.

Bij PSV is er weinig perspectief voor Romero, die tot medio 2023 vastligt. Luuk de Jong is onomstreden in de punt van de aanval en ook Donyell Malen staat op die positie hoger in de pikorde dan de twintigjarige jeugdinternational van Argentinië. Bovendien keert Sam Lammers terug na zijn verhuurperiode bij SC Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.