Seizoen gestart met eerste training PSV-selectie

Seizoen gestart met eerste training PSV-selectie
2 min

De selectie van hoofdtrainer Mark van Bommel is dinsdag begonnen met trainen. Op een zonovergoten Sportcomplex De Herdgang keken tientallen supporters toe hoe zeventien spelers de eerste stappen van het seizoen zetten.

Jorrit Hendrix, Mauro Júnior, Trent Sainsbury, Matthias Verreth, Sam Lammers, Nick Viergever, Bart Ramselaar, Jordan Teze, Pablo Rosario, Joël Piroe, Luuk Koopmans, Mike van de Meulenhof, Hidde Jurjus, Zakaria Aboukhlal, Dante Rigo, Mohamed Ihattaren en Derrick Luckassen kwamen in actie. Onder toeziend oog van de technische staf werden er onder meer pass en trap vormen, een partijspel en loopoefeningen gedaan. Ryan Thomas en Hirving Lozano trainden individueel.

Sam Lammers is terug op het trainingsveld in Eindhoven Sam Lammers is terug op het trainingsveld in Eindhoven

Programma
Naast de open training van 18 juni, zijn de ochtendtrainingen de rest van de week ook te bezoeken. Het middagprogramma wordt besloten afgewerkt. Voor alle actuele tijden kijk je in de PSV-agenda.

Trainingscollectie verkrijgbaar in PSV FANstore
De PSV’ers trainden voor het eerst in de trainingscollectie van de uitcollectie 2019-2020. De gehele collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de fanstore van PSV en via PSVFANstore.nl. Klik op onderstaande button om de productlijn te bekijken en direct te bestellen.

TRAININGSCOLLECTIE AWAY