Gastón Pereiro.
Volledig scherm
Gastón Pereiro. © BSR/SOCCRATES

Watford toont interesse in PSV-middenvelder Gastón Pereiro

Langzaam maar zeker komt het transferspel rondom Gastón Pereiro op de wagen. De middenvelder van PSV is door zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangeboden bij AC Milan, maar er zijn meer clubs die interesse hebben getoond. Onder meer het Britse Watford is een van de gegadigden om Pereiro in te lijven en de leiding van die club heeft inmiddels met Casal gesproken. Er ligt nog geen bod bij PSV, dat voorlopig de ontwikkelingen moet afwachten. 

  1. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven
  2. Bosz moet harder zijn best doen bij PSV en droomt over deze 93 punten, Saibari en Pepi terug
    PREMIUM

    Bosz moet harder zijn best doen bij PSV en droomt over deze 93 punten, Saibari en Pepi terug

    Trainer Peter Bosz van PSV moet er momenteel harder voor werken om zijn groep honderd procent scherp te houden voor de eindfase van het seizoen, zei hij woensdagmiddag voor het duel met sc Heerenveen van donderdag. PSV kan bij winst in Friesland de titel pakken, maar dan moet Feyenoord later op de avond wel iets laten liggen bij Go Ahead Eagles. Ook een remise zou genoeg kunnen zijn. ,,Wat mij betreft gebeurt het zo snel mogelijk”, aldus Bosz over een eventuele titel.
    Eindhoven
  3. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven