Transparent
Inloggen
Sluiten

'Armando Obispo op huurbasis naar Vitesse'

17 juni 2019 16:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Armando Obispo op huurbasis naar Vitesse"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Armando Obispo komend seizoen voor Vitesse lijkt te gaan spelen. De 20-jarige verdediger zal voor een jaar worden gehuurd. Obispo ondergaat deze week een medische keuring en daarna zal alles definitief afgerond gaan worden.

Obispo heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2021. Afgelopen seizoen kreeg hij alleen speeltijd in de bekerwedstrijd tegen RKC. Hij kwam toen als invaller binnen de lijnen. Mede vanwege de inmiddels aangepaste regelgeving kwam hij bovendien tot maar 12 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando vitesse aangepaste keuring rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Laten we heel eerlijk zijn: De speler MOET gewoon spelen. Op de bank bij PSV wordt niemand er beter van. Liever dat hij een jaar wordt verhuurd en beter terugkeert.
+4/-1

4 jaar geleden
Als hij aan spelen toekomt een goede zaak maar of dat gebeurt kan ik niet beoordelen. Iemand idee?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Denk je dat iemand weet te vertellen of de trainer hem als basisspeler ziet terwijl hij nog geen minuut meegetraind heeft? Die Rus weet zelf nog niet eens wat voor vlees ie met hem in de kuip heeft. Moet nog maar blijken of hij na een eerste periode van hype en vervolgens een lange periode van stagnatie kan aanhaken op het niveau subtop.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Ik heb geen idee of Obispo dat niveau heeft. Jij? Ik zie die gozer nooit spelen. Ook niet op tv. Iedere keer als ik PSV2 kijk zie ik hem niet
+3/-2

 
4 jaar geleden
Idd Tony we zullen hem nog niet missen . Misschien als we hem zien spelen. Ik hoop dat hij niet op de bank terechtkomt. Wie is de scout van Vitesse ?
+1/-1

4 jaar geleden
In mijn ogen moet deze jongen gewoon een serieuze kans krijgen in het 1e. Ik vergelijk niet graag met de neuzen, maar als je ziet hoe zij dat met De Ligt hebben gedaan. Natuurlijk, Obispo moet daar ook de kwaliteiten voor hebben, maar die ga je niet in x training zien lijkt me. Gooi hem een keer voor de leeuwen, geef hem een echte kans. Daniel is nu weg, dus dacht ik dat Obispo juist (eindelijk) een echte kans ging krijgen. Maar ze gaan hem verhuren... Ik kan me er niet echt in vinden, wat er allemaal gebeurt de laatste tijd.
+3/-1

4 jaar geleden
Bamm weer een weg,vitesse blij kost ons weer punten..
+1/-0

4 jaar geleden
In principe een goede beslissing, ware het niet dat je niet bepaald ruim in de centrale verdedigers zit. Als Angelino ook nog vertrekt, heb je minstens 3 nieuwe verdedigers nodig.
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage