Edwin de Wijs completeert staf Jong PSV

Edwin de Wijs completeert staf Jong PSV
2 min

Edwin de Wijs voegt zich als assistent-trainer bij de technische staf van Jong PSV. Met de komst van De Wijs, al jaren actief als jeugdopleider in de opleiding van PSV, is de staf van Jong PSV voor komend seizoen compleet.

Contract voor twee seizoenen
De Wijs, die een contract voor twee seizoenen heeft getekend, zal bij Jong PSV samen met Twan Scheepers de nieuwe trainer Peter Uneken gaan assisteren. De 49-jarige in Vlijmen geboren assistent-trainer is al sinds 2008 verbonden aan PSV. Hij vervulde diverse rollen in de jeugdopleiding van de club, voornamelijk gericht op de leeftijdscategorie 14- tot 16-jarigen. “Na tien jaar in de middenbouw van de opleiding is het tijd voor een nieuwe stap. Het wordt een mooie, nieuwe uitdaging”, reageert De Wijs.

‘Ongelooflijk veel zin in’
Naast zijn rol als assistent zal De Wijs ook een coördinerende rol vervullen voor de teams van PSV O19 en O17 en de talenten waar nodig begeleiden in hun doorstroom naar betaald voetbal met Jong PSV. “Voor mij is dit het moment om aan de laatste fase van de jeugdopleiding van PSV mijn steentje bij te dragen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in.”