Heurelho Gomes verloor met Watford de FA Cup-finale van Manchester City: 0-6 © BSR Agency

Gomes krijgt bij afscheid pak op de broek van Manchester City van Zinchenko

Heurelho Gomes had gehoopt om zijn carrière met een betere dag af te sluiten. In de finale van de FA Cup verloor de goalie van Watford met zijn ploeg met liefst 0-6 van Manchester City. De winnaar van de Premier League en de League Cup pakte zo een derde hoofdprijs in dit seizoen. 

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. PSV taxeert eigen keepersvloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreuther, als mogelijke eerste doelman
    PREMIUM

    PSV taxeert eigen keepers­vloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreu­ther, als mogelijke eerste doelman

    Bij PSV wordt rekening gehouden met flinke veranderingen in de keepersvloot, komende zomer. Joël Drommel wil graag weer spelen en komt in principe in aanmerking voor een transfer. Boy Waterman gaat er mogelijk mee stoppen en oriënteert zich onder meer op een rol als keeperstrainer. Last but not least bestaat er ook een kans dat Walter Benitez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken.
    Eindhoven