Heurelho Gomes schudt handen met Watford-supporters.
Volledig scherm
Heurelho Gomes schudt handen met Watford-supporters. © BSR Agency

Heurelho Gomes staat in de finale van de FA Cup voor zijn laatste kunstje

Nog een keer mag Heurelho Gomes zaterdag zijn indrukwekkende lichaam strekken. Hij staat met Watford voor zijn laatste kunstje, in de finale van de FA Cup. Tegen het grootkapitaal van Manchester City moet Watford zien te stunten, met ‘O Goleiro Grande’ als belangrijke steunpilaar. 

  1. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven
  2. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven