Video-man Damian van Essen (links) en Edwin en Aaron van Zandvoort, de fotografen van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Video-man Damian van Essen (links) en Edwin en Aaron van Zandvoort, de fotografen van PSV. © René Bouwman/Photo-Prestige

PSV wil zo veel mogelijk ‘likes’ en ‘views’ scoren

Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan ‘content creators’. 

  1. PSV moet voor komend seizoen al snel doorpakken: deze nieuwe investeringen zijn nodig om door te groeien
    PREMIUM

    PSV moet voor komend seizoen al snel doorpakken: deze nieuwe investerin­gen zijn nodig om door te groeien

    PSV verwacht dit weekend de knop om te kunnen zetten na de Champions League-deceptie van deze week. Makkelijk wordt het niet, maar trainer Peter Bosz dacht vrijdag dat het de Eindhovenaren gaat lukken. Buiten de lijnen moet PSV ook snel stappen maken om komend seizoen nóg beter beslagen ten ijs te komen. PSV is in een nieuwe fase terechtgekomen en om een volgende stap te zetten, zijn extra investeringen in de spelersgroep nodig.
    Eindhoven
  2. In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’
    PREMIUM

    In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’

    Over de wedstrijd tegen Jong Ajax van vrijdagavond hoeven we het niet heel lang te hebben. Die was vanuit PSV-perspectief door een 3-0 nederlaag belabberd en zal bijna iedereen in Eindhovense dienst zo snel mogelijk willen vergeten. Bijna iedereen, want de 16-jarige Sami Bouhoudane doet dat nooit meer. Hij werd in het duel in Amsterdam de jongste debutant ooit van PSV in het betaald voetbal.
    Eindhoven