Jong PSV onderuit in Deventer

2 min

Jong PSV heeft de glansrijke zege van vorige week tegen FC Volendam geen goed vervolg kunnen geven. In het zomerse Deventer ging de ploeg van trainer Dennis Haar met 2-1 onderuit.

Twee tegengoals en blessure Van de Meulenhof
Jong PSV begon zwak aan het duel in de Adelaarshorst. Al na tien minuten keek de formatie van Haar tegen een 1-0 achterstand aan na een doelpunt van Richard van der Venne. Een klein kwartier later kreeg Dante Rigo een briljante ingeving. De Belg bereikte met een schitterende pass Zakaria Aboukhlal. De aanvaller omspeelde doelman Hobie Verhulst en zette de 1-1 op het scorebord. Op slag van rust kreeg Jong PSV opnieuw een tegenslag. Jeroen Veldmate trof doel vanuit een vrije trap waarbij doelman Mike van de Meulenhof zich lelijk blesseerde. Youri Roulaux moest hem vervangen.

Geen goals
In de tweede helft wist de thuisploeg met agressief spel Jong PSV het moeilijk te maken. Go Ahead had veel overtredingen nodig om de jongelingen af te stoppen. Echte grote kansen creëerde Jong PSV helaas niet. In het laatste kwartier zette de ploeg van Haar nogmaals aan. Aboukhlal kreeg in de slotfase nog een goede kans op de 2-2, maar Verhulst redde zijn inzet. In de blessuretijd kreeg invaller Justin Lonwijk nog de kans om een punt te redden, maar zijn kopbal ging net naast.