Maxi Romero, terug bij Jong PSV. © Soccrates/BSR Agency

Maxi Romero na blessureleed weer fit en terug bij Jong PSV

Maxi Romero keert vrijdag terug bij de selectie van Jong PSV, voor het uitduel met Go Ahead Eagles. 

  1. Hoe het succesvolle PSV een absolute leegloop wil voorkomen en na dit seizoen toch wil cashen
    PREMIUM

    Hoe het succesvol­le PSV een absolute leegloop wil voorkomen en na dit seizoen toch wil cashen

    PSV wordt - zoals het er nu voorstaat - over twee, drie of vier wedstrijden in de eredivisie kampioen. Na de 5-1 zege op AZ van zaterdagavond twijfelt geen mens meer aan een nieuwe landstitel voor de Eindhovenaren. Wat valt na die klapper te zeggen over de toekomst van de club? Op de achtergrond is PSV al volop bezig om de selectie voor volgend jaar vorm te geven en een deel van de huidige spelers te behouden.
    Eindhoven
  2. Zijn voetbalschoenen lagen nog in het jeugdgebouw van PSV, maar Jesper Uneken beleeft tóch nog de avond van zijn leven
    PREMIUM

    Zijn voetbal­schoe­nen lagen nog in het jeugdge­bouw van PSV, maar Jesper Uneken beleeft tóch nog de avond van zijn leven

    Het verhaal van Jesper Uneken van zaterdagavond is zo mooi dat hij er waarschijnlijk zijn hele leven met plezier op terug zal kijken. De jeugdige PSV-spits, eigenlijk nog onderdeel van Jong PSV, mocht invallen bij PSV-AZ. Hij zat al een keer eerder bij de selectie van de hoofdmacht, maar bleef toen op de bank. Tegen AZ kwam het wel tot een debuut en werd het een droomavond voor Uneken.
    Eindhoven
  3. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven