Lionel Messi baalt in het duel met Venezuela
NOS Voetbal

Argentinië onderuit bij rentree Messi, Lozano scoort voor winnend Mexico

Lionel Messi zal zich zijn rentree bij de nationale ploeg van Argentinië heel anders hebben voorgesteld. De aanvaller van FC Barcelona, die na het WK in Rusland even vrijaf nam van de nationale ploeg, ging met zijn team met 3-1 onderuit in een oefenwedstrijd tegen Venezuela.

Salomon Rondon en Jhon Murillo zorgden ervoor dat beide ploegen in het stadion van Atlético Madrid met een 2-0 stand de rust in gingen. Na de 1-2 van Lautaro Martínez bepaalde Josef Martinez vanaf de stip de eindstand op 1-3.

Het betekende de tweede zege van Venezuela in 24 ontmoetingen met Argentinië. Dinsdag krijgt Messi kans op revanche als zijn ploeg het in Tangier mag opnemen tegen Marokko.

Een knappe controle van Hirving Lozano in het oefenduel met Chili

Lozano trefzeker

Mexico heeft het eerste duel onder de nieuwe bondscoach Gerardo Tata Martino gewonnen. In San Diego werd Chili in een vriendschappelijke wedstrijd met 3-1 verslagen.

Bij de Mexicanen stond Hirving Lozano in de basis. De aanvaller van PSV was met een knap stiftje verantwoordelijk voor de 3-0, een minuut nadat voormalig PSV'er Héctor Moreno met een kopbal voor 2-0 had gezorgd.

Érick Gutiérrez, die bij PSV niet meer aan spelen toekomt in de tweede seizoenshelft, mocht een kwartier voor tijd invallen.