Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ontvangt 400.000 euro voor Kenneth Paal'

22 maart 2019 10:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV ontvangt 400.000 euro voor Kenneth Paal" ; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV een kleine 400.000 euro zal krijgen voor Kenneth Paal. De van origine middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor PEC Zwolle en de huidige nummer twaalf van de Eredivisie wil de koopoptie in het huurcontract gaan lichten. PSV zal bovendien ook een doorverkooppercentage ontvangen.

PEC Zwolle moet nog wel in gesprek met Paal zelf over een contract bij de club.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

pec eredivisie origine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Prima bedrag voor een speler die de hoge verwachtingen nooit waar heeft kunnen maken.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi, en ik denk dat iedereen hier mee vooruit kan.

Weet iemand hoe het nu met Lucassen gaat, want die is toch met een koop-optie van 5 miljoen verhuurt ?
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Speelde volgens mij 1 wedstrijd toen anderen geschorst waren en is toen aan zijn enkel geblesseerd geraakt. Zou deze maand weer fit hebben moeten zijn maar daar is nog steeds geen sprake van. Men denkt dat hij over een maand mogelijkerwijs weer op jet veld zou moeten kunnen trainen...... volgende probleemdossier voor John de Jong vrees ik. Neem aan dat Herta de optie niet zal lichten. Ramselaar, Gaston, onze Argentijnse spits, Luckassen om er een paar te noemen. https://www.bz-berlin.de/berlin-sport/hertha-bsc/seit-drei-monaten-verletzt-spielt-luckassen-nie-wieder-fuer-herthalink
+2/-0

 
5 jaar geleden
Dank voor je antwoord. PSV heeft inderdaad nu een aantal dossiers die lastig zijn maar wel over forse investeringen gaan. Ramselaar was rond de 5 miljoen, Gaston rond de 8, Luckassen ook 5 miljoen en Romero rond de 10 (ik kan er misschien ergens 1 miljoen naast zitten, maar het gaat om de orde van het bedrag). Ramselaar en Luckassen zullen misschien nog 2,5 op brengen, Pereiro heeft een zeer lastige zakenwaarnemer dus ik verwacht dat die over ruim een jaar gratis de deur uit loopt, en Romero heeft in bijna 1,5 jaar geen wedstrijd voor PSV gespeeld. Bij hem begin ik het idee te krijgen dat zijn lichaam mogelijk niet voor het beoefenen van topsport is gemaakt, en dat hij nog een stukje erger dan Robben is tav lichamelijke bouw.
+1/-0

 
Dat laatste over Romero vind ik nog een beetje voorbarig, laten we wel een beetje hoop koesteren, er kan nog chirurgisch wat aan hem gesleuteld worden, het voetbal wonder van Frenkiestein;=)
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Por, Ik hoop ook dat hij helemaal fit wordt en echt gaat schitteren. Ik vind het juist heel positief dat PSV jongens zoals hij haalt om het niveau omhoog te trekken. Daarom is het zo jammer dat hij nog steeds niks aan PSV heeft kunnen bieden. En 1,5 jaar vind ik wel heel erg lang.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage