Home Nieuws SC Heerenveen coryfee vindt Sam Lammers niet goed genoeg; ‘Bang voor voorstoppers’

SC Heerenveen coryfee vindt Sam Lammers niet goed genoeg; ‘Bang voor voorstoppers’

48
0

Ondanks zijn al ronduit indrukwekkende cijfers bij laagvlieger Heerenveen, is niet iedereen in Friesland al te spreken over Sam Lammers.

Sam Lammers zou namelijk momenteel nog niet goed genoeg zijn voor het eerste elftal van PSV, vindt Heerenveen coryfee Foppe de Haan. Hij Fries opteert dan ook voor een nieuwe leenperiode van Lammers. Of dat weer bij Heerenveen zou moeten zijn laat hij in het midden.

Dit seizoen wordt de jonge spits door PSV verhuurd aan sc Heerenveen en maakt toch wekelijks indruk maar daar denkt de Haan iets anders over. “Lammers goed genoeg voor het eerste van PSV? Daar heb ik mijn twijfels bij”, aldus De Haan bij Omrop Fryslan.

De Haan gaat verder. “Stel je voor dat ze bijvoorbeeld tegen Juventus spelen en Lammers speelt in de spits, dan raakt hij geen bal. Hij is veel te bang voor voorstoppers, dus hij rent altijd weg. Hij moet echt leren om zich te zetten, om z’n kont erin te gooien en dan weg te draaien of om de bal even vast te houden. Zodra Lammers in beweging is en de bal krijgt, dán is hij goed.”

Lammers kan inmiddels prima cijfers overleggen want de jonge PSV’er speelde dit seizoen 24 keer voor Heerenveen en scoorde daarin al 14 keer en leverde vijf puntgave assists af.


Vorig artikel‘Napoli reserveert 40 miljoen voor Hirving Lozano’
Volgend artikelGaston Pereiro als basisspeler belangrijk voor Uruguay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in