Midweekse topper voor PSV Vrouwen

Midweekse topper voor PSV Vrouwen
2 min

PSV Vrouwen gaat dinsdag op bezoek in Hengelo bij FC Twente. In de top van de Eredivisie Vrouwen ligt de strijd open en staat het vrouwenteam op een punt achterstand van de koploper. Coach Luiten blikt vooruit op het duel.

Geleerd van eerdere duels
Na de 5-0 overwinning op ADO Den Haag reist PSV Vrouwen als nummer twee af naar Hengelo voor het uitduel met koploper FC Twente. Coach Sander Luiten kijkt uit naar het belangrijke duel in de kampioenspoule, “Dit is een topduel dat op zichzelf staat. We hebben geleerd van de voorgaande ontmoetingen met FC Twente en hebben onszelf goed voorbereid. We hebben vertrouwen gehaald uit de overtuigende zege op ADO Den Haag en zijn klaar voor het tweede duel van deze week.” Coach Luiten kan, buiten de langdurig geblesseerden, beschikken over een fitte wedstrijdselectie.

Live updates via social media
Wil jij graag op de hoogte blijven van de tussenstand bij FC Twente - PSV Vrouwen? Volg het vrouwenteam op Instagram of Facebook via @psvvrouwen voor de wedstrijdupdates. De wedstrijd begint om 19.30 uur op sportpark Sportpark ’t Wilbert in Hengelo.