PSV O16 verslaat koploper op De Herdgang

2 min

Het was een drukke zaterdag op De Herdgang. Veel jeugdteams kwamen in actie. Hieronder lees je hoe de wedstrijden verliepen.

PSV O13
Sparta Rotterdam O13 kwam op bezoek in Eindhoven. Op basis van het spel verdiende het team een punt. Maar door een doelpunt in de laatste minuut van Sparta, bleef PSV O13 met lege handen staan: 1-2. Ondanks de nederlaag trof Robin van Duiven nog wel het doel. Voor het uitgebreide verslag van deze wedstrijd, klik je hier.

PSV O14
PSV O14 speelde tegen koploper FC Utrecht. Bij winst zou PSV over de Domstedelingen heen kunnen gaan en de koppositie kunnen pakken. Helaas gebeurde dat niet. In een slordige wedstrijd waarin FC Utrecht O14 fysiek sterker was, verloor PSV met 3-2. Wel wisten Tim van den Heuvel en Renzo Tytens nog te scoren.

PSV O16
Op De Herdgang kwam PSV O16 in actie. Ook zij speelden tegen FC Utrecht. In tegenstelling tot de O14, wist PSV O16 de drie punten wel in Eindhoven te houden. Met name in de tweede helft wist de ploeg van trainer Adil Ramzi vele goede kansen te creëren. Echter bleef het bij een 2-1 overwinning. Ilyas Bougafer en Milan van de Riet troffen het doel namens PSV. Klik hier om het hele verslag te lezen.

PSV O17
Ook PSV O17 speelde op het eigen complex. Zij ontmoetten de leeftijdgenoten van AZ. PSV begon goed aan de wedstrijd en kwam via Fodé Fofana op een 1-0 voorsprong. Later in de wedstrijd werd het onrustiger bij PSV en wist AZ te scoren: 1-1. Vlak voor het einde kreeg PSV nog kansen op de winnende treffer, maar uiteindelijk bleef de stand 1-1 en hielden beide ploegen een puntje over aan deze ontmoeting. Bekijk hieronder de samenvatting.

PSV O19

Het team van Ruud van Nistelrooy was de enige ploeg die niet in Eindhoven speelde. PSV O19 reisde af naar Rotterdam om tegen Sparta Rotterdam te spelen. De eindstand was 1-1 mede door een doelpunt Dennis Vos.