Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño: 'Ik geloof dat ik net zo goed kan worden als Roberto Carlos en Marcelo'

20 februari 2019 11:05 - Voetbal International

In een uitgebreid interview met Voetbal International laat Angeliño weten dat hij vol ambities zit. Eerst wil hij echter zorgen dat PSV dit seizoen de landstitel binnen haalt. "Natuurlijk heb ik ideeën en dromen, maar mijn focus ligt compleet op het kampioenschap. Wat er daarna komt, zie ik wel. Eerst de titel en zo goed mogelijk spelen", aldus de Spanjaard. "Mijn probleem in het verleden is geweest dat ik juist te veel naar de toekomst keek en niet naar het nu. Daardoor ben ik niet met Vieira meegegaan terwijl ik dat wel had moeten doen. Ik vertrouw nu volledig op dit moment."

De linksback wil uiteindelijk zo succesvol mogelijk zijn. "Roberto Carlos en Marcelo zijn spelers met wie ik me wil vergelijken. Ik heb dezelfde speelstijl als zij en ik geloof dat ik net zo goed kan worden", zo geeft hij aan. "Ik geloof heel sterk in mijzelf en in God. Ik bid elke dag, daar voel ik me goed bij en het zorgt ervoor dat ik focus hou. Toch is het niet aan mij om te beslissen waar ik speel. Ik moet gewoon zo goed mogelijk voetballen en dan zie ik wel waar dat uiteindelijk toe leidt. Hopelijk is dat in de Europese top."

Bezig met een vertrek is Angeliño echter nog niet. "Ik weet dat het snel kan gaan in het voetbal, maar toch telt voor mij alleen het nu. Dat is het belangrijkste in mijn leven", zegt hij daarover. "En nu heb ik het goed bij PSV. Alles is stabiel en ik geniet. Eerst de titel, de rest komt later."

Meer op Voetbal International




Tags

angelino carlos marcelo titel bid geniet landstitel speelstijl vertrouw vieira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hij kan ver komen. Al dacht ik dat ook van Jetro...
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ik denk dat deze jongen een betere mentaliteit heeft dan Jetro.
+2/-1

 
In de goede Jetro periode was Jetro stukken beter dan Angelino, ik vind Angelino wel een toekomstige topper , het wel altijd nog afwachten.
+3/-0

5 jaar geleden
Laten we dit hopen, en hopelijk kunnen het over 2 jaar voor een megabedrag verkopen
+2/-1

 
5 jaar geleden
Hij speelt hier echt niet nog 2 seizoenen hoor. Dat kan ik me niet voorstellen.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Absoluut één van de beste spelers uit de selectie. Snel, fysiek sterk, geweldige techniek, goede handelingssnelheid, prima traptechniek, voetbalintelligentie en een uitstekende arbeidsethos. Angeliño is één v/d weinige PSV'ers die klaar is voor een stap hoger.
+2/-3

 
Klopt allemaal, maar je vergeet een belangrijk ding, verdedigend laat hij veel meer steekjes vallen dan Jetro. Maar perfect is niemand.
+3/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Oneens, Willems was juist verdedigend veel zwakker dan Angeliño.
+1/-2

5 jaar geleden
Ai Marcelo, dat is gewoon de beste linksback van de wereld, daar kan ik altijd zo van genieten....al een tijdje in wat slechtere vorm dus het zou zomaar kunnen Angelino!
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Dit doet denken inderdaad aan een uitspraak van Jetro Willems een paar jaar terug die de beste linksback van de wereld wilde worden en die zit ondertussen op de bank bij Eintracht Frankfurt. Sinds december vind ik Angeliño matig spelen (op enkele positieve momenten na). Zelfvertrouwen is goed, maar zelfoverschatting leidt vaak tot domme fouten en een slechte wedstrijdinstelling.

Marcelo is trouwens ongeveer net zo groot als Angeliño, maar heeft wel 10 kg extra (spiermassa). Precies dat mist Angeliño nog als verdediger. Dumfries heeft dat wel al.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Willems speelt niet eens meer linksback. Stond laatste maanden vaak links op het middenveld en zelfs een keer linksbuiten.

Marcelo heeft overigens een prachtige techniek. Zijn bal aannamen zijn maar weinig spelers gegeven.
+2/-0

5 jaar geleden
Zo goed deed Marcelo het anders niet bij PSV.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Maar nu wel aanvoerder bij Olympic Lyon zag is gisteren. Het kan verkeren
+2/-1

5 jaar geleden
Ik denk dat Napoli hem wel wil hebben.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Tja dromen mag, maar zijn vaak bedrog. Angeliño is te klein om een topverdediger te worden dus sorry maar het is leven is soms hard. Laat verdedigend ook regelmatig wat steekjes vallen en moet dus nog veel bijleren vind ik
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje