Zes internationals PSV Vrouwen opgeroepen

Zes internationals PSV Vrouwen opgeroepen
2 min

Voor PSV Vrouwen start deze week de kampioenspoule waarna direct een interlandperiode volgt. Zes PSV’ers vliegen volgende week uit voor deelname aan vriendschappelijke toernooien.

Verdediger Aniek Nouwen is opgeroepen voor OranjeLeeuwinnen voor deelname aan de Algarve Cup in Portugal, het toernooi vindt plaats van 26 februari tot en met 6 maart. Het is de derde keer dat de speelster een uitnodiging ontvangt van bondscoach Sarina Wiegman, ze wacht nog op haar officiële debuut.


Janou Levels meldt zich bij Oranje O19 voor drie oefenwedstrijden in La Manga. In de periode 28 februari tot en met 4 maart zijn China, Schotland en Spanje de tegenstanders. Aanvallende middenvelder Davinia Vanmechelen is opgeroepen voor de nationale ploeg van België. Ze neemt van 25 februari tot en met 7 maart deel aan de Cyprus Women’s Cup. Anna Björk Kristjánsdóttir en Berglind Björg Thorvaldsdóttir zijn eveneens geselecteerd voor de Algarve Cup. Het tweetal komt in actie met de nationale ploeg van IJsland. Dominique Bond Flasza meldt zich tot slot bij de nationale ploeg van Jamaica voor de voorbereiding op WK 2019.