Home Nieuws Lozano reageert op kritieken: ‘Ik geniet nog steeds bij PSV’

Lozano reageert op kritieken: ‘Ik geniet nog steeds bij PSV’

22
0

Hirving Lozano heeft een reactie gegeven naar aanleiding van zijn mindere spel en prestaties. In gesprek met de NOS geeft hij aan begrip te hebben voor de kritieken maar ook soms teveel taken te hebben.

De Mexicaan is daarentegen zeer gemotiveerd voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Hij is niet eens met alle kritieken op zijn spel. “Dit seizoen scoor ik meer dan vorig jaar”, zegt hij tegenover de NOS. Hij staat nu op dertien treffers tegen zeventien in het gehele vorige seizoen. “Ik geniet nog steeds bij PSV. De ene keer lukt het wel, de andere keer niet. Dat overkomt elke speler.”

Lozano gaat verder: “De trainer vertelde me dat ik niet op m’n best speelde. Daarom besloot hij me te wisselen”, zegt Lozano over de keuze van Van Bommel in Friesland. In de ogen van Mark van Bommel deed Lozano tegen Heerenveen niet wat van hem gevraagd werd.

Op de vraag of hij misschien teveel taken krijgt in zo’n wedstrijd geeft hij een duidelijk antwoord: “Dat klopt.” Al zijn opdrachten niet erg, geeft hij later aan. Boos was hij dan ook niet na de wissel. “Ik was niet woedend, natuurlijk niet.”


Vorig artikelLedezma verkoos PSV boven FC Barcelona
Volgend artikelBelangstelling voor Angelino neemt toe: ‘Ik heb het goed bij PSV en ik geniet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in